Hogyan segíthetünk?

Fogadj örökbe virtuálisan!

Segíteni szeretnél bajba jutott, balesetet szenvedett, sérült állatokon?
Munkád, lakóhelyed, életkörülményeid miatt nem tudsz árván maradt állatkát ténylegesen örökbe fogadni?

Ki áll a legközelebb a szívedhez?

Állatkáink listája folyamatosan változik, aktuális védenceinkről a leggyorsabban Facebook és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz:

Segíthetsz kiválasztott kedvenceden VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSSAL!

Jelenleg sünik, nyestek, törpe denevér, erdei görényke, törpe nyuszi, tengerimalackák, mezei hörcsög, szürke gém, teknősök, erdei egérkék, rókák, gerlék, galambok várják virtuális örökbefogadójukat.

Ha sikerült választanod a "Fogadj ÖRÖKBE!" oldalról, várjuk jelentkezésedet a tuskevarorokbefogadas@gmail.com email címen!

Támogasd anyagilag a választott állatka ellátását, gyógykezelését, ivartalanítását, és persze gyere el meglátogatni, ha van kedved hozzá! Szeretettel várunk! E-mailben / facebookon / instagram oldalunkon folyamatosan küldjük az információt a védencedről.

Ments életet pártfogóként!

Kérlek, küldj e-mailt a tuskevarorokbefogadas@gmail.com címre virtuális örökbefogadási szándékodról. Szükségünk lesz az adataidra és arra, hogy mennyi ideig (minimum 1 hónap) kívánod támogatni választottadat. A virtuális örökbefogadás értéke kisállatoknál (süni, mókus, denevér, hörcsög, madarak, tengerimalac, nyuszi, teknős, egér) minimum 2.000 Ft havonta, nagyobb emlősöknél, teljes családoknál és nagyvadaknál (őz, borz, róka, nyest) 5000-10000 Ft, amelyet banki utalással teljesíthetsz. Ezt követően rövid időn belül megkapod a Virtuális Örökbefogadást igazoló oklevelet e-mail formában, és egy kis beszámolót az örökbefogadott állatról. Oldalunkon - amennyiben hozzájárulsz - feltüntetjük neved, mint virtuális gazdi. Amennyiben virtuális kedvenced már nem szorul ellátásra és repatriálásra kerül sor, arról feltétlen tájékoztatunk, és lehetőséged nyílik más állatot örökbefogadni!
Várjuk jelentkezéseiteket!

Adománykezelő számlaszámunk:
11600006-00000000-83429521

Paypal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=B6HSN8G7S9GN8

Az alábbi állatkák történetét a névre vagy a képre kattintva olvashatjátok.

Stuart

2022.09.19

Stuart, erdei egér (támogatói díj: 2000 Ft/hó)

A P család tagjai a következők: P. Rambo (a legrafkósabb közülük:), Pizsi, Pocak, Pepito és Pöttöm. (támogatói díj: 3000 Ft/hó/süni)

Bambi

2022.01.20

Bambi, lógófülű törpenyúl 5000 ft/hó támogatói díj.

Lagertha

2022.01.18

A híressé vált kis vad görényt 1 hónappal ezelőtt Mucsiban (Tolna megye) a halastavak melletti úton találták. Két napott töltött Dunaszekcsőn, ahonnan aztán Oszkár telekocsival utazott fel Budapestre.
Megtalálásának körülményei is arra utaltak, hogy egy vad görény fajról (erdei/molnár) van szó, tehát nevelése és a repatriációra való felkészítese...

Hógolyó

2022.01.18

Hógolyó, tengerimalac 3000 ft/hó támogatói díj.

Ánizs

2022.01.18

Ánizs és Szegfűszeg harmadik testvérükkel 2020. nyarán került a gondozásunkba, ilyen apró babaként találták őket. Az egyik tesó sajnos két nap múlva meghalt, a két leányzó viszont szépen felcseperedett. Mivel a néhány napos kortól kézzel nevelt apró rágcsálók túlélési esélyei a természetben meglehetősen csekélyek, így megtartásuk mellett...

Mogyoró

2022.01.18

Mogyoró, európai vörös mókus 5000 ft/hó támogatói díj.