Tesco "Ön választ, mi segítünk" 

Kedves Követőink!

Holnap (július 10-én) indul a Tesco "Ön választ, mi segítünk" program szavazási szakasza. Alapítványunk pályázata is továbbjutott ebbe a szakaszba, így innentől kezdve már a vásárlókon múlik, hogy első, második, vagy harmadik helyezést érünk-e majd el. 

A projektünkről röviden: 

Az Erdőben, ahol szeretnénk majd megvalósítani a vadmentő központot, első körben létrehoznánk egy interaktív elemeket is tartalmazó, az Erdő és környékének élővilágát (elsősorban állatvilágát) bemutató tanösvényt. A természeti értékek megismerése mellett a tanösvény látogatása a szabadidő kellemes eltöltését is jelenthetné. Alkalmas lenne a környezeti nevelés, valamint a környékbeliek rekreációs céljainak megvalósítására is.

 Kérünk Titeket, hogy amennyiben tetszik Nektek az ötlet, és a következő Tesco áruházak valamelyikében vásároltok július 10. és augusztus 6. között, támogassátok projektünket a vásárláskor kapott zsetonnal!

  • Ráckeve
  • Kunszetmiklós
  • Dabas
  • Kiskunlacháza 

Minden szavazat számít!

Nagyon köszönjük azt is, ha minél többen megosztjátok a posztot.


Az expodom.hu sátor webáruház jóvoltából szabadtéri programjainkon ilyen összecsukható pavilon segíti a munkánkat

. Köszönjük szépen a felajánlást!

                               Aktuális

Segíts mentett vad- és egzotikus állataink ellátásában!

A gondozásunkban lévő állatok takarmányozási költségeit nagyrészt adományokból fedezzük.

Sajnos ezek összege csökkent az utóbbi időben, ezért a Te segítségedre is szükségünk van!

Támogasd mentettjeink ellátást és így hozzájárulsz a Magyarországon védett és fokozottan védett állatfajok mentéséhez!

https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/2745


Hálásan köszönjük!


Mókus kifutónk kifizetésre került

Mókus kifutónk kifizetésre került. A kitűzött 1 000 000 Ft-ot ugyan nem értük el, így alapítványunk a takarmányozásra félretett tartalékokat használta fel a végső kifizetéskor, ám ettől függetlenül nagyon hálásak vagyunk Nektek!

745 000 Ft-ot adományoztatok nekünk erre a nemes célra! Ez hatalmas összeg, főleg a mai élethelyzetben. Hálásan köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult mókus kifutónk létrehozásához! Külön szeretnék köszönetet mondani Henriettnek, Balázsnak és Gábornak az extra nagylelkűségükért!

Köszönjük, és ígérjük igyekszünk továbbra is a tőlünk telhető legtöbbet megtenni a bajba jutott állatkákért!

Parány, az erdei pele

Van nekünk egy különleges, ritka és meseszép erdei pelénk Parány, aki cumisként, csukott szemmel került a gondozásunkba. Az erdei pele hazánk fokozottan védett pele faja, eszmei értéke 100.000 Ft.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park ( DINPI ) egyik munkatársának javaslatára visszavittük Parányt Erdőkertesre, a megtalálási helyére, de hiába próbáltuk elengedni, nem tágított mellőlünk. Rövid tanácskozást követően inkább hazahoztuk, mielőtt baja esik. Pedig nagyon figyeltünk rá, hogy ne legyen kézszelíd, az elmúlt hetekben egyáltalán nem volt kézben, mégsem tökéletes még a "leválás". Később még próbálkozni fogunk.