en-Süntanoda

04/08/2019

Kezdetben a sünik képezték a mentések alapját és a mai napig rengeteg sérült, beteg, elárvult kis tüskés kerül alapítványunkhoz. Nagyon szívos, ellenálló kis jószágok, kilátástalan helyzetekből is képesek felgyógyulni, együtt élni fogyatékossággal, harcolni a létért. Sajnos az Ő esetükben sem lehet minden csatát megnyerni, néha-néha elveszítjük a harcot.

Gyógykezelésük minden esetben kihívás, éber állapotban mindent megtesznek, hogy összegömbölyödve tüskéikkel megvédjék magukat.

Vizsgálatuk, sokszor kezelésük is altatásban történik, rengeteg a sebesült (kutyadámadás szenvedett, fűkasza sértett) vagy elárvult kis állat. a diagnózis felállítása megfelelő szakmai felkészültséget igényel csakúgy, mint a kezelés kiírása.

Sokszor nem elégséges tartásuk a gyógykezelés befejezéséig, évszaktól függően az átteleltetést is vállalni kell.

Rengeteg anyagi ráfordítást igényel gyógykezelésük és tartásuk, ammennyiben segíteni szeretné munkánkat az alábbiakkal is hozzajárulhat nevelésükhöz, átteleltetésükhöz:

• Royal canin babycat milk
  • Real nature konzervek macskáknak
  • viaszmoly lárva, gyászbogár lárva
  • forgács
  • Seni 60x90 betegalátét